ωδείο πρωτοπορία καθηγητές

Καρυώτη Αθανασία

Η Αθανασία Καρυώτη γεννήθηκε στη Νάουσα το 1991. Το 2013 πήρε πτυχίο κλασικής κιθάρας με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί» στο Σύγχρονο ωδείο Αθηνών ενώ το 2016 πήρε δίπλωμα κλασικής κιθάρας με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί» με καθηγητή το Μιχάλη Σουρβίνο. Έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς κλασικής κιθάρας και έχει διακριθεί με βραβεία(Β’ βραβείο στο 4ο φεστιβάλ κλασικής κιθάρας Καρδίτσας και το Γ΄ βραβείο στο 1ο φεστιβάλ κλασικής κιθάρας Πελοποννήσου). ‘Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια και masterclasses διεθνούς φήμης κιθαριστών ( Pirai Vaca, Hubbert Kaeppel, Roland Hoffmann, ‘Αγγελος Μπότσης κ.α)

Υπήρξε μέλος του “ukulele friends orchestra” του Μεγάρου μουσικής Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Σουρβίνου. ‘Εχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις ως σολίστ κλασικής κιθάρας σε διάφορους χώρους όπως  στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στο δημαρχείο Μυτιλήνης, στο Πολιτιστικό κέντρο δήμου Βριλησσίων, στην αίθουσα συναυλιών του ωδείου Ηχογένεση  κ.α)  Έχει συμμετάσχει ενεργά σε διάφορα φεστιβάλ κλασικής κιθάρας(στο 2ο και στο 4ο Φεστιβάλ κλασικής κιθάρας Καρδίτσας, στο 20ο Φεστιβάλ Ερμούπολης, στο 5ο Φεστιβάλ Αρίων κ.α)

Παράλληλα έχει ασχοληθεί και με τα παιδαγωγικά. Είναι απόφοιτος του τμήματος «Φιλοσοφία Παιδαγωγικά Ψυχολογία» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τα παιδαγωγικά. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και επιμορφωτικά προγραμματα με  θέμα την μουσικοκινητική αγωγή   ΟRFF, τη διδασκαλία σε παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα κ.α..

 

Scroll to Top